Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare

De här sidan ger dig information om olika luftrenare från Coway, LifeAir, Electrolux, Woods och Wilfa.

Läs mer

Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare. Fler än 50 miljoner Electroluxprodukter säljs till konsumenter i 150 länder varje år.

Renare luft i det hem, Electrolux EAP300

Luftrenare från Electrolux

Ta med en bit av lantluften hem, i Oxygen luftrenare. En serie tystlåtna luftrenare som filtrerar inomhusluften i upp till fem steg. Två olika storlekar och kapacitet som passar en liten lägenhet till en stor villa – och ger dig och din familj upp till 99,97% friskare andning inomhus. Electrolux skapar produkter med hög kapacitet och stilren, skandinavisk design!

Renare luft i ditt hem

Bra luftkvalitet gör skillnad – särskilt inomhus, där vi tillbringar 90 % av våra liv. Det är därför Oxygen är utformad för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem.

Rekommendation av produkter

Rekommenderad SvalanOxygen luftrenare ger dig och din familj upp till 99,97% friskare andning inomhus. Många allergener, såsom damm, djurhår och pollen sprids genom luften.

Electrolux luftrenare rekommenderas av Svenska Astma- och Allergiförbundet för personer med astma och allergi. På Astma- & Allergiförbundets hemsida kan du läsa mer om testet. De
rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke, produkten blir Svalanmärkt.

 

Luftrenare - Rena inomhusluften med en luftrenare

Ställ en fråga & kontakt