Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare

De här sidan ger dig information om olika luftrenare från Coway, LifeAir, Electrolux, Woods och Wilfa.

Läs mer

Coway

Sydkoreanska Coway har främjat ett sunt och behagligt liv för konsumenter som sin mening tyder; alltid tillsammans!

De inriktar sig på luftrenare med extra låg energiförbrukning, bättre och fler filter samt innovativa funktioner. Med ett utvalt sortiment som innehåller produkter för att skapa ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Dessa luftrenare är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och dessutom mångfaldigt prisade för sin formgivning vilket gör dem till ett alldeles utmärkt val både när det gäller design och funktion!
luftrenare_header_coway

 

Så här fungerar en luftrenare från Coway

En luftrenare är en anordning som tar bort föroreningar från inomhusluften. Oren luft dras in i luftrenaren genom intaget. Förfiltret fångar upp grova partiklar. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklar. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften i rummet.

 

Rekommendation av produkter

Astma- och Allergiförbundets rekommendation, av produkter skall ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt. De Rekommenderad_Svalanrekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke, produkten blir Svalanmärkt. Det betyder att produkterna är fria från allergen, parfym och irriterande ämnen i sådan mängd att det inte finns några kända, medicinska rapporterade fall. Någon fullständig garanti kan inte ges att en produkt inte ger upphov till reaktioner hos någon, eftersom alla människor reagerar olika. På Astma- & Allergiförbundets hemsida kan du läsa mer om testet.

Luftrenare - Rena inomhusluften med en luftrenare

Ställ en fråga & kontakt