Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare

De här sidan ger dig information om olika luftrenare från Coway, LifeAir, Electrolux, Woods och Wilfa.

Läs mer

Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare. Fler än 50 miljoner Electroluxprodukter säljs till konsumenter i 150 länder varje år.

Renare luft i det hem, Electrolux EAP300

Luftrenare från Electrolux

Ta med en bit av lantluften hem, i Oxygen luftrenare. En serie tystlåtna luftrenare som filtrerar inomhusluften i upp till fem steg. Två olika storlekar och kapacitet som passar en liten lägenhet till en stor villa – och ger dig och din familj upp till 99,97% friskare andning inomhus. Electrolux skapar produkter med hög kapacitet och stilren, skandinavisk design!

Renare luft i ditt hem

Bra luftkvalitet gör skillnad – särskilt inomhus, där vi tillbringar 90 % av våra liv. Det är därför Oxygen är utformad för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem.

Rekommendation av produkter

Rekommenderad SvalanOxygen luftrenare ger dig och din familj upp till 99,97% friskare andning inomhus. Många allergener, såsom damm, djurhår och pollen sprids genom luften.

Electrolux luftrenare rekommenderas av Svenska Astma- och Allergiförbundet för personer med astma och allergi. På Astma- & Allergiförbundets hemsida kan du läsa mer om testet. De
rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke, produkten blir Svalanmärkt.

 

 

Luftrenare Electrolux EAP150

Luftrenaren EAP150Oxygen levererar 153 m3 ren luft/h och modellen passar perfekt för den mindre ytan. För ytor upp till 32 m2.

electrolux-eap150PureSource™-systemet renar luften från smuts, damm och lukter i tre steg och ger upp till 99,97 % friskare luft inomhus.

Sensor för luftkvalité – Luftkvalitetssensorn mäter kontinuerligt föroreningar i luften och meddelar dig när luften blir sämre.

Manuellt viloläge – För ren luft även när du sover.

Luftrenare Electrolux EAP150
Rumsstorlek upp till: 32 m² | Ljudnivå 0-43,5 dB(A) | Höjd 47 cm | Bredd 35 cm | Djup 21,9 cm | Vikt 5 kg |

~ Läs om Electrolux EAP300

 

Luftrenare Electrolux EAP300

Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet

Gå in och ta en nypa frisk luft. Luftrenaren har förmågan att levererar 335m3 ren luft/h. Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Max. arbetsyta 70 m2.

EAP3004-stegsfiltrering – HEPA filter (99,95%), kolfilter samt Plasma Wave och CleanCel teknologi.

Kolförfiltret samlar upp stora partiklar som damm, djurhår och ludd. Det absorberar gaser som orsakar lukt, till exempel tobaksrök, mögel och matos, och minskar effektivt bakterie- och svampbildning. Kolfiltret för Oxygen används också som ett förfilter för att minska dammbelastningen i HEPA-filtret.

Byt ut det var tredje månad för bästa prestanda. Den antimikrobiella beläggningen Cleancel™ förhindrar tillväxten av mikroorganismer.

HEPA 13-filtret fångar upp 99,99 % av partiklar och föroreningar ned till 0,3 mikroner, till exempel rök, damm, pollen och andra allergener. Byt ut det när kontrollampan CHECK FILTER tänds. I PlasmaWave™-tekniken används positiva och negativa joner för att ta bort luftföroreningar som damm, rök, pollen, allergener och lättflyktiga organiska ämnen (VOC).

Luktsensorn – är som en ”elektronisk näsa” för automatisk kontroll och minskning av farliga gaser eller lösningsmedel som fastnar i det aktiva kolfiltret.

Filterindikatorn – talar om när det är dags att tvätta eller byta filtret.

Lugn och säker – Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Sensorn reagerar på de minsta förändringarna så att du alltid kan vara säker på ren och frisk luft.

Luftrenare Electrolux EAP300
Rumsstorlek upp till: 70 m² | Ljudnivå 0-55 dB(A) | Höjd 55 cm | Bredd 41,4 cm | Djup 24,9 cm | Vikt 8 kg |

~ Läs om Electrolux EAP300

 

Luftrenare Electrolux EAP450

Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet

Gå in och ta en nypa frisk luft. Luftrenaren har förmågan att levererar 494 m3 ren luft/h. Automatisk luftkvalitésensor, autovila- och fläkt samt fjärrkontroll och tvättbara filter för längre hållbarhet; för dig och miljön. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Max. arbetsyta 103 m2

EAP4505-stegsfiltrering – tvättbart HEPA filter (99,95%), tvättbart kolfilter, tvättbart anti-bakteriellt förfilter samt Plasma Wave och CleanCel teknologi.

Det rengöringsbara antibakteriella förfiltret förlänger livslängden hos filtret genom att det fångar upp djurhår och större luftpartiklar så att det blir enklare att städa. Den antimikrobiella beläggningen Cleancel™ förhindrar tillväxten av mikroorganismer.

Det rengöringsbara HEPA 13-filtret fångar upp 99,99 % av partiklar och föroreningar ned till 0,3 mikroner som rök, damm, pollen och andra allergener.

Det rengöringsbara kolfiltret är särskilt utformat för att fånga upp såväl lukt från husdjur som rök, matos och andra lukter, vilket effektivt minskar bakterie- och svampbildning.

I PlasmaWave™-tekniken använd positiva och negativa joner för att ta bort luftföroreningar som damm, rök, pollen, allergener och lättflyktiga organiska ämnen (VOC).

Luktsensorn – är som en ”elektronisk näsa” för automatisk kontroll och minskning av farliga gaser eller lösningsmedel som fastnar i det aktiva kolfiltret.

Filterindikatorn – talar om när det är dags att tvätta eller byta filtret.

Lita på luftkvalitetssensorn – Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Sensorn reagerar på de minsta förändringarna så att du alltid kan vara säker på ren och frisk luft.

Luftrenare Electrolux EAP450
Rumsstorlek upp till: 103 m² | Ljudnivå 0-60 dB(A) | Höjd 65 cm | Bredd 48 cm | Djup 28,5 cm | Vikt 11,5 kg |

~ Läs om Electrolux EAP450

Luftrenare - Rena inomhusluften med en luftrenare

Ställ en fråga & kontakt